Túlélés

Nyomtatás
Len Cacutt (szerk.)
Alapár:6500 Ft
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár6500 Ft
Kedvezmény
Leírás

Módszerek a világ elit fegveres alakulatainak hivatalos kiképzési kézikönyveiből

Ebben a kiadványban megtalálható mindaz, ami az életben maradás művészetéhez tartozik. Könnyen lehetséges, hogy életünk néhány pillanatában olyan fenyegetéssel szembesülünk, mely a puszta létezésünket veszélyezteti. Ez bárhol és bármikor megtörténhet, és aki erre - akár kismértékben is - felkészült, annak sokkal nagyobb esélye van a túlélésre. A katonák számára pedig elengedhetetlenül fontos az életben maradás módszereinek az elsajátítása.
Egy katona könnyen találhatja magát a világ egy olyan távoli pontján, ahol a túlélés elsődleges és mindennapos probléma. A gyilkos sarkköri hidegben pontosan tudnia kell, hogyan és mit tegyen a fagyhalál ellen. A dzsungelnek is megvannak a maga - látható és láthatatlan - veszélyei. A Túlélés képekkel is illusztrálva tárja fel az olvasó előtt, illetve ad választ arra, hogyan lehet mindezt elkerülni.
A menedékhely, a víz és az élelem alapvetően fontos az életben maradáshoz, ezért célszerű megszerezni az ehhez tartozó ismereteket, beleértve a kőkorszaki szerszámok készítését is. Akár katona, akár nem, minden bizonnyal értékesnek és érdekesnek fogja találni ezt a könyvet.

Szerző:
Len Cacutt
Terjedelem:
188 oldal
Kötés:
keménytáblás
Méret:
212×280×18 mm
Illusztráció:
színes és fekete-fehér fotók és grafikák
ISBN:
9789639037991
Megjelenés éve:
1995