Párhoroszkóp

NyomtatásE-mail
Trish MacGregor
Alapár:1995 Ft
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár1596 Ft
Kedvezmény-399 Ft
Leírás

Találjuk meg lelki társunkat a csillagok segítségével!

Trish MacGregor a csillagok kezdő s tapasztaltabb rajongói érdeklődésére egyaránt számot tartó, kitűnő stílusban megírt lebilincselő könyvbe foglalta asztrológiában szerzett szakértelmét. A könyv elolvasása után többé senki sem tekint ugyanúgy a kapcsolatára, mint azelőtt. Skye Alexander, a Mágikus asztrológia és a Bolygók a zodiákus jegyeiben című könyvek szerzője

Trish MacGregor újszerű és megdöbbentően pontos formulát talált annak elemzésére, hogy romantikus partnerkapcsolatokban a párok mennyire illenek össze. Phyllis Vega, a Kelta asztrológia és a Tarot és a szerelem írója
 

A tökéletes partner megtalálása többé már nem csak álom: a Sors akarata!

Hányszor tanácsolták már önnek, hogy ne gondoljon álmai szerelmére, hanem térjen vissza a valóság talajára. Nos, e könyv elolvasása után maga az ideális partner lesz a valóság. Csak azt kell tudnia, hogyan ismerje föl! E nagy áttörést hozó könyvben Trish MacGregor, az elismert asztrológus feltárja, hogy a Nap- és Hold-jegyek különféle kombinációi esetén:
 

  • milyen rejtett kötelékek vannak a partnerek között;

  • milyen titkokat rejtenek a pár előző életei során létesült kapcsolatai;

  • ki lenne az eszményi, és ki a valóságos partner;

  • melyek a párkapcsolat erős, illetve problematikus oldalai;

  • mint pár hogyan képesek formálódni, ugyanakkor a saját személyiségükben rejlő lehetőségeket maradéktalanul kibontakoztatni.

Akár most fog megismerkedni lelki társával, akár már húsz éve házasok, ebből az olvasmányos könyvből az eddigieknél többet tudhat meg a saját – vagy akár mások – kapcsolatáról.

Szerző:
Trish MacGregor
Terjedelem:
240 oldal
Kötés:
kartonált
Méret:
145×208 mm
ISBN:
9789637054174