fbpx

A vásárlás és szállítás menetének főbb elemei

1. Regisztráció nélkül is lehetséges vásárolni.

A regisztráció azért előnyös, mert újabb vásárlásnál nem kell az adatai ismételt rögzítésével fáradnia. Amennyiben nem kíván élni a regisztráció nyújtotta későbbi könnyebbséggel, akkor is rögzítheti megrendelését. A mobiltelefonszám megadása a kézbesítés sikeressége miatt szükségszerű.

2. Fizetési módok:
 
2.1 Bankkártyás fizetés: A fizetés a SimplePay rendszerén keresztül történik. A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.
 
2.2 Utánvétes fizetés: A csomag átvételekor kell készpénzben kiegyenlítenie a vételárat. Az utánvétes fizetésnél 500 Ft pénzforgalmi díj kerül felszámításra.

2.3 Előre utalás: 3 nap áll rendelkezésre az utalás elvégzésére, utána a megrendelést töröljük. Az utaláshoz szükséges adatok:

      Kedvezményezett neve: Hajja Book Kft.
      Kedvezményezett számlaszáma: 11705998-21312849-00000000
      Közlemény: a visszaigazoló emailben szereplő megrendelési szám
 
3. Szállítási módok:
 
3.1 Házhoz szállítás: A házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi, a kézbesítés időpontjáról és lehetőségeiről a email-ben értesíti a címzettet. A szolgáltatás pontos leírását az alábbi linken találja:
 
 
3.1.1 Postázási és csomagolási hozzájárulásra 1790 Ft-ot számítunk fel, mely összeget 19.900 Ft feletti rendelés esetén elengedjük. (Érvényes 2024.01.02-től)
 
3.2 Külföldi szállítás EU-tagországba: érdeklődjön.
 
4. Ha véletlenül nyomdahibás terméket vagy nem a rendelt könyvet küldtünk, akkor azt a saját költségünkre 5 munkanapon belül kicseréljük vagy ha már az adott könyv elfogyott, visszautaljuk a vételárat.

Amennyiben körülményesnek érzi a webshopon keresztül történő vásárlást, megrendelését elküldheti emailben is:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonon rendelést fogadni nem tudunk.

Ha olyan könyvünket keresi, amely nálunk jelenleg nincs készleten, nézzen vissza később, illetve keresse azokat a nagy könyvesbolti hálózatok (Libri és Líra) könyvesboltjaiban és a Bookline webáruházban.

Tárhelyszolgáltatónk: ATW Internet Kft.
H-1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1., telefon: +36 1 6000 289